Kamin na pelet od 30kW

COMPACT

Kotlovi na pelet služe za zagrijavanje stambenih i poslovnih prostora uz maksimalan ugođaj korištenja, odnosno automatizovan rad. Kao gorivo koriste drveni pelet i dobija se od drobljenog i presovanog drveta, a pri sagorijevanju daje minimalnu emisiju CO2 i prašine pepela.

Kotlovi na pelet su automatizovani i imaju mogućnost programiranog rada. Samo-potpaljivanje, cjelodnevno loženje i automatska modulacija snage zagrijavanja prostora su samo neke od osobina koje izdvajaju ovaj proizvod od klasičnih metoda zagrijavanja.

Kotao posjeduje određene komponente samog sistema grijanja: cirkulaciona pumpa, ekspanziona posuda i sigurnosni ventil već ugrađene u sami kotao.

Jednostavnost čišćenja povećava komfort korištenja. Pored primjene zagrijavanja i niskoenergetskih objekata, ekspanzione boce, cirkulacione pumpe i sigurnosnog ventila, kamin ima i druge prednosti:

Neupitan kvalitet

Neupitan kvalitet izrade bilo kojeg proizvoda proizvedenih u Lafat pogonima kao i samo jednostavno održavanje kao bitan segment za svakog korisnika i ovaj proizvod dovodi u sami vrh trenutne tržišne ponude.

Ostali proizvodi iz naše ponude

Kompanija Lafat Komerc d.o.o. jedan je od regionalnih lidera u industriji metala, sa dugogodišnjom tradicijom, znanjem i iskustvom koja datira još davne 1977. godine.

Aktuelnosti

Trebate pomoć? Imate pitanje?

Radno vrijeme:
Pon - sub, 07:00-17:00
Ned, 08:00 - 15:00
© 2024 Mono Digital