Kotao na pelet 25/33kW

SM ECO SMART

Kotlovi na pelet služe za zagrijavanje stambenih i poslovnih prostora uz maksimalan ugođaj korištenja, odnosno automatizovan rad. Kao gorivo koriste drveni pelet i dobija se od drobljenog i presovanog drveta, a pri sagorijevanju daje minimalnu emisiju CO2 i prašine pepela.

Kotlovi na pelet su automatizovani i imaju mogućnost programiranog rada. Samo-potpaljivanje, cjelodnevno loženje i automatska modulacija snage zagrijavanja prostora su samo neke od osobina koje izdvajaju ovaj proizvod od klasičnih metoda zagrijavanja.

Proces čišćenja je jednostavan a postoji mogućnost i automatizacije samog čišcenja koje bi povećalo komfort korištenja.

Zbog jedinstvenog sistema čišćenja gorionika, GARANTUJEMO potpalu. Kotao se automatski čisti i uzbacuje pepeo van kotla.

Neupitan kvalitet

Neupitan kvalitet izrade bilo kojeg proizvoda proizvedenih u Lafat pogonima kao i samo jednostavno održavanje kao bitan segment za svakog korisnika i ovaj proizvod dovodi u sami vrh trenutne tržišne ponude.

Ostali proizvodi iz naše ponude

Kompanija Lafat Komerc d.o.o. jedan je od regionalnih lidera u industriji metala, sa dugogodišnjom tradicijom, znanjem i iskustvom koja datira još davne 1977. godine.

Aktuelnosti

Trebate pomoć? Imate pitanje?

Radno vrijeme:
Pon - sub, 07:00-17:00
Ned, 08:00 - 15:00
© 2024 Mono Digital