English

Kamin na pelet od 30kW

KAMIN 30

Kamini na pelet snage 30 kW nastali u pogonu Lafat proizvodnje su odgovor na sve veću potražnju korisnika za većim snagama kaminskih verzija koji koriste isključivo drveni pelet za zagrijavanje što poslovnih što rezidentalnih prostora.

Savršena kombinacija dizajna i kvalitete pokrivaju veliku snagu zagrijavanja kontrolisanu inteligentnom elektronskom tehnologijom sa potpunim automatizovanim radom u svrhu što većeg komfora i uslova života uopšte. Kamin osim standardnog rada na osnovu zadate temperature vode na samom kaminu, posjeduje i opciju priključka sobnog termostata za bolju kontrolu temperature prostora zagrijavanja.

Standardni sedmični tajmer dostupan na samom kaminu, korisniku daje opciju programiranog rada kamina tokom sedmice i zadate temperature vode, ukoliko korisnik ne koristi dodatnu opciju ugradnje sobnog termostata.

Neupitan kvalitet

Neupitan kvalitet izrade bilo kojeg proizvoda proizvedenih u Lafat pogonima kao i samo jednostavno održavanje kao bitan segment za svakog korisnika i ovaj proizvod dovodi u sami vrh trenutne tržišne ponude.

Ostali proizvodi iz naše ponude

Kompanija Lafat Komerc d.o.o. jedan je od regionalnih lidera u industriji metala, sa dugogodišnjom tradicijom, znanjem i iskustvom koja datira još davne 1977. godine.

Aktuelnosti

Trebate pomoć? Imate pitanje?

Radno vrijeme:
Pon - sub, 07:00-17:00
Ned, 08:00 - 15:00
© 2024 Mono Digital