200/250/300/350/400/500 kW

INDUSTRIJSKI KOTAO

Kotlovi na pelet LAFAT su projektovani za izgaranje drvenog peleta i zagrijavanje većih stambenih i poslovnih prostora do cca 2.500 m2.

Svojim jedinstvenim karakteristikama uz minimalnu potrošnju peleta daju maksimalnu izlaznu snagu kotla, minimalnu emisiju CO2, maksimalan komfor grijanja i predstavljaju automatizovani izvor topline.

Serijski se isporučuje sa spremnikom cca 0,77 m3 uz dodatnu opciju po želji kupca, regulacijskom pločom, odgovarajućim ventilatorom na primarnom usisu zraka za savršeno sagorijevanje.

Kotlovi na pelet serije SM ECO Industry se obavezno spajaju na akumulacijske spremnike, radi veće uštede peleta, kraćeg perioda rada pri zagrijavanju sistema grijanja i dužeg vijeka trajanja kotla i njegovih dijelova.

Industrijski kotlovi na pelet obavezno zahtijevaju odgovarajuće dimenzionisan dimnjak za pravilan rad kotla.

Neupitan kvalitet

Neupitan kvalitet izrade bilo kojeg proizvoda proizvedenih u Lafat pogonima kao i samo jednostavno održavanje kao bitan segment za svakog korisnika i ovaj proizvod dovodi u sami vrh trenutne tržišne ponude.

Ostali proizvodi iz naše ponude

Kompanija Lafat Komerc d.o.o. jedan je od regionalnih lidera u industriji metala, sa dugogodišnjom tradicijom, znanjem i iskustvom koja datira još davne 1977. godine.

Aktuelnosti

Trebate pomoć? Imate pitanje?

Radno vrijeme:
Pon - sub, 07:00-17:00
Ned, 08:00 - 15:00
© 2024 Mono Digital