English

47 +

godina iskustva!

Lafat Komerc

Stvaramo proizvode savršenih performansi!

Kompanija Lafat Komerc d.o.o. jedan je od regionalnih lidera u industriji metala, sa dugogodišnjom  tradicijom, znanjem i iskustvom koja datira još davne 1977. godine.

 

Lafat Komerc

Brojevi o nama

100000 +

zadovoljnih korisnika

1000 +

proizvoda

500 +

zaposlenih

47 +

godina iskustva

Počevši od male zanatske radnje za preradu lima, pod nazivom „Limarija Lović“ osnivač i vizionar, gospodin Fikret Lović je tokom godina vodio, podigao i učinio snažnom i prepoznatljivom  današnju: GRUPACIJU LAFAT.

Lafat Komerc d.o.o. , jedna je od nekoliko kompanija u grupaciji LAFAT. Pored kompanije Lafat Komerc d.o.o., u grupaciji LAFAT  su i kompanije:

Oxint d.o.o. Tuzla, Termal Int d.o.o. Lopare, te Stilmetal int d.o.o. Celje, kao internacionalna kompanija sa sjedištem u Sloveniji.

Lafat Komerc trenutno zapošljava oko 500 uposlenika, u proizvodnim  postrojenjima koja se protežu na preko 100.000 kvadratnih metara, raspoređenih u 15 moderno opremljenih, proizvodnih hala. Vrhunske proizvode mašine ultimativne tehnologije, proizvodni materijali visokog kvaliteta garancija su proizvoda savršenih performansi.

Lafat Komerc d.o.o.  kao izvozno orijentisana kompanija, sa izvozom roba na preko  30  stranih tržišta organizaciono je koncipiriana u nekoliko različitih, ali međusobno kohezivnih sektora:

  • Sektor proizvodnje TOPLOTNIH PUMPI. Lafat Komerc d.o.o. je prvi i jedini proizvođač toplotnih pumpi u Bosni i Hercegovini . Totplotne pumpe sistema zrak/voda, visoke energetske efikastnosti, dizajnirane u cilju očuvanja okoline, potpuno kompatibilne sa wi-fi mrežom i podešene na daljinsko upravljanje ponos su grupacije LAFAT.
  • Sektor proizvodnje  kotlova i kamina  na pelet, kao i kotlova i kamina na čvrsto gorivo, industrijskih kotlova, je sektor koji je tokom godina brend LAFAT učinilo prepoznatljivim na domaćem i ino tržištu.
  • Sektor proizvodnje metalnih ormara, razvodnika, akumulacionih spremnika i ostalih proizvoda od metala.
  • Sektor namjenske proizvodnje, u kojem se dizajniraju i proizvode različite vrste rješenja po zahtjevu klijenata iz različitih industrijskih grana.
  • Sektor servisa i tehničke podrške , koja je za dugi niz godina poslovanja kompanije  izrasla u  vrhunsku mrežu servisa u cijeloj Evropi i regiji, čime je krajnjem kupcu obezbjeđeno potpuno održavanje i servisiranje proizvoda u godinama korištenja istog.

Pored distribucije proizvoda iz grupacije LAFAT, kompanija Oxint d.o.o. je uvoznik i distributer raznih vrhunskih brendova svjetske proizvodnje, od kojih se mogu izdvojiti: Tesy, Wilo, Bauger, Caleffi, Herz, Saswell, GK TSE i mnoge druge.

Kompanija Lafat Komerc d.o.o. jedan je od regionalnih lidera u industriji metala, sa dugogodišnjom tradicijom, znanjem i iskustvom koja datira još davne 1977. godine.

Aktuelnosti

Trebate pomoć? Imate pitanje?

Radno vrijeme:
Pon - sub, 07:00-17:00
Ned, 08:00 - 15:00
© 2024 Mono Digital